Kom je eens kennismaken?

Ben je nieuw in de wijk Hondsbroek of Aldenhof? Of woon je er al langer en heb je leuke ideeën over de leefbaarheid in je wijk? Kom dan naar de vrije inloopavond van Buurtplatform Hondsbroek-Aldenhof en ons Buurtpreventieteam.

Om kennis te maken, vragen te stellen of jouw ideeën te bespreken. Misschien heb je zelf wel zin om ons te ondersteunen bij activiteiten? Wij zorgen voor koffie en pepernoten en wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn. We horen ook graag hoe jij denkt dat we als buurtgenoten meer betrokken kunnen raken bij elkaar.  Zodat Hondsbroek en Aldenhof nóg fijner worden voor alle bewoners.

 

De inloopavond wordt gehouden op: woensdag 28 november van 19.00 tot 20.30 uur in de multifunctionele ruimte van Zorgcentrum Aldenhof. 

 

Comments are closed.