Beweegmarkt en fitheidstest voor 55-plussers

Iedereen van 55 jaar en ouder in Born, Buchten, Graetheide, Holtum en Hondsbroek/Aldenhof kan gratis deelnemen aan een fitheidstest en de beweegmarkt bezoeken. Krijg inzicht in je fysieke gesteldheid en maak kennis met het beweegaanbod in de buurt. De fitheidstest en beweegmarkt wordt georganiseerd door Stichting Ecsplore in samenwerking met leerbedrijf Sprint. Je kunt vervolgens vrijblijvend deelnemen aan een beweegprogramma van 12 weken waarin jij centraal staat. Lichamelijke beperkingen, blessures of ziekten vormen geen belemmeringen om deel te nemen. De nadruk ligt op het plezier in bewegen en sporten: het gaat niet om de prestaties.

Interesse? Kom dan op 11 december tussen 9.00 en 21.00 uur naar het gemeenschapshuis Born. Inschrijven kan via http://www.ecsplore.nl/formulieren/fitheidstest-55-bornbuchtenholtumgraetheide

header_fotos_20

Comments are closed.