Aanmelden Garageverkoop 2015

20140622_101954

Garageverkoop voor jong en oud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zondag 31 mei 2015 organiseert Buurtplatform Hondsbroek-Aldenhof op veler verzoek alweer voor de derde keer een Garageverkoop van 10.00 tot 15.00 uur.

Op deze dag mogen de bewoners van Hondsbroek en Aldenhof zelf bruikbare, overtollige, oude, nieuwe of zelfgemaakte spullen verkopen in hun voortuin of op de oprit; echter niet op de openbare weg! Je mag natuurlijk ook andere diensten aanbieden: zoals zelfgebakken wafels of cake, een glaasje limonade(siroop), karaoke, je kunt muziek maken of een leuk spelletje doen.

De afgelopen jaren bleek: hoe méér mensen in een straat meedoen des te meer aanloop er komt en hoe gezelliger het is. Mobiliseer dus nu alvast je buren en maak er iets leuks van! We rekenen ook dit jaar op veel enthousiaste deelnemers, zodat we er met z’n allen wederom een leuke dag van kunnen maken. Uiteraard dien je na afloop wel zelf op te ruimen.

Wil je meedoen, meld je dan uiterlijk 15 mei aan, zodat alle bezoekers van de wijk tijdig via een plattegrond geïnformeerd kunnen worden waar de deelnemers zitten.

Aanmelden kan via deze link: aanmelden garageverkoop, of door middel van het aanmeldstrookje op de brief die begin mei huis-aan-huis bezorgd wordt in Hondsbroek en Aldenhof.

Comments are closed.