Beweeg mee in Aldenhof op 15 oktober

Zuyderland en logoZorgcentrum Aldenhof organiseert samen met het wijkplatform en de Stichting Ecsplore een beweegmarkt en fitheidstest op zaterdag 15 oktober in Aldenhof.
 
Het doel van de fitheidstest en de beweegmarkt is om zoveel mogelijk cliënten en omwonende senioren bewust te maken van hun levensstijl en hen waar mogelijk aan het bewegen te krijgen. Ook willen we een indruk geven van wat er in de wijk/regio op het gebied van bewegen wordt georganiseerd.


10.00 – 12.00 uur: Fitheidstest met persoonlijk beweegadvies
De fitheidstest duurt ongeveer 1 uur en omvat onder andere het meten van uw uithoudingsvermogen, spierkracht, lenigheid, snelheid en balans. Bovendien worden uw bloeddruk, lengte en gewicht gemeten. U ontvangt direct na de test alle resultaten én een advies van de beweegadviseur. Zo nodig krijgt u uitleg van de arts die tijdens de test aanwezig is. Ook als u een chronische aandoening heeft of door een andere reden beperkt wordt in het bewegen, bent u van harte welkom. Vanaf 11.00 uur zullen ook cliënten van het zorgcentrum deelnemen.

14.00 – 16.00 uur: Beweeg- en Informatiemarkt
Tal van disciplines van Zuyderland en externe organisaties presenteren hun expertise op het gebied van bewegen. Ook kunt u deelnemen aan diverse workshops, informatie- en oefensessies, bewegingsactiviteiten en nog veel meer.
Graag tot ziens op de inspirerende en gezellige Beweegmarkt op de Campus 1 in Born.
Het is voor het eerst dat Zuyderland zorgcentra deze beweegmarkt organiseert.
 
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Aldenhof, tel. 046 – 485 1678.
De contactpersonen zijn Gesina Smit g.solberg@zuyderland.nl en Pauline den Toom p.roeleveld@zuyderland.nl

 

Comments are closed.