Kern met pit: Heb jij een idee voor je buurt?

Kern met Pit van de KNHM-foundation* daagt mensen uit om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren. Wil jij een speeltuin aanleggen in je buurt, een monument restaureren, een educatieve app ontwikkelen over de lokale historie, een pluktuin, klusschuur voor de buurt of een toneelstuk maken met jongeren uit je wijk? Kern met Pit helpt je hierbij! Lukt het binnen 1 jaar dan krijg je 1.000 euro en het Kern met Pit-Predicaat.
Duizenden initiatiefnemers gingen je al voor.

De inschrijving voor editie 2021 loopt van 1 september tot en met 31 oktober 2020.

Zie voor meer info: www.kernmetpit.nl

*De KNHM-foundation is een adviseurs- en kennisnetwerk met ANBI-status dat zich inzet om sociale initiatieven een stap verder te helpen.

Comments are closed.