Lou Nijsten wint onze zomerfoto-wedstrijd

De winnende zomerfoto van Lou Nijsten.

Met een bijzondere foto van een zonsopgang op Aquarius is Lou Nijsten de winnaar van onze zomerfoto-wedstrijd. Hij ontving – uiteraard volledig corona-proof – een cadeaubon uit handen van voorzitter Mike Driessen van Buurtplatform Hondsbroek-Aldenhof.

Lou Nijsten (links) ontvangt geheel corona-proof een cadeaubon van voorzitter Mike Driessen.

Wil jij ook kans maken op een cadeaubon? Stuur dan jouw mooiste herfstfoto(s) van Hondsbroek-Aldenhof naar: info@hondsbroek-aldenhof.nl.

De uiterste inzenddatum is verlengd tot 31 december 2020. Met je inzending geef je Buurtplatform Hondsbroek-Aldenhof toestemming om je foto(s) te gebruiken op onze eigen website, in onze nieuwsbrief en op onze sociale media-kanalen.

Comments are closed.