Gezocht: tuinen en acts

Struinen in de Tuinen komt terug naar Sittard-Geleen! Op zondag 5 september zal de tweede editie plaatsvinden en worden er weer tuinen door heel Sittard en Geleen omgetoverd tot openluchtpodium. We kunnen dan eindelijk weer genieten van leuke lokale acts en de gezelligheid van de mensen om ons heen. Op een veilige manier in de buitenlucht.

Struinen in de Tuinen is opzoek naar podiumkunstenaars van alle disciplines. Iedereen die het leuk vindt om op te treden is welkom! De optredens zullen plaatsvinden in tuinen door heel de stad. Waar je komt te spelen is dus nog even een verassing. Struinen in de Tuinen is daarom ook nog opzoek naar de leukste tuinen van Sittard-Geleen en omstreken!

Aanmelden als act of met je tuin kan tot en met 1 augustus 2021 via www.struinenindetuinen.nl

Je bent natuurlijk ook welkom om op 5 september door de hele buurt te Struinen! Dit kan van 12:00 tot 17:00 uur en is geheel gratis!

Vragen kun je stellen aan Chelsi Maas (lokale programmamaker) via sittardgeleen@struinenindetuinen.nl

Algemene informatie:

Datum: zondag 5 september 2021

Tijden: 12:00 – 17:00

Entree: pay what you can

Comments are closed.