Zorgcentrum Aldenhof zoekt jou…

als vrijwilliger of buurtbewoner met een bijzondere / leuke hobby.

Alle medewerkers van Zuyderland doen hun uiterste best om iedere dag de beste zorg te bieden. Ze streven ernaar om het thuisgevoel voor de bewoners zo compleet mogelijk te maken. Daar hebben ze jouw hulp hard bij nodig. Er zijn zoveel mogelijkheden om met elkaar warme zorg te leveren die zo belangrijk is voor hun bewoners. Goede zorgverlening is gelukkig niet alleen afhankelijk van geschoold en gemotiveerd personeel. Jij als buurtbewoner kunt ook een waardevolle bijdrage leveren.

Vrijwilligers maken het verschil

De activiteitenbegeleiders van Zorgcentrum Aldenhof zijn voor de bewoners altijd op zoek naar vrijwilligers die regelmatig een handje willen helpen. Als vrijwilliger bied je een belangrijke aanvulling op de professionele zorg. Extra handen geven extra mogelijkheden. Omdat er meer mensen aanwezig zijn waarop een bewoner een beroep kan doen, zullen meer persoonlijke wensen vervuld kunnen worden. Je kunt dus als vrijwilliger verwachten dat je nuttige en betekenisvolle taken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een uurtje per week met een oudere praten bij een kopje koffie, bij mooi weer een stukje wandelen, of ondersteunen bij grote activiteiten.

Beter een goede buur dan een verre vriend

Het team van Zorgcentrum Aldenhof is op zoek naar mensen uit de wijk met een leuke of bijzondere hobby, die dit willen delen, voordoen of laten zien aan bewoners. Dit kan eenmalig, maar mag ook op terugkerende basis en zowel individueel als in teamverband. Denk bijvoorbeeld aan jeu de boules, een (kinder)dansclub, muzikanten, toneel en andere creatieve hobby’s.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen?

Neem dan contact op met Lilian Riem of Marianne Herben via 088-45804400 of per mail via aldenhof19@zuyderland.nl.

Voor vrijwilligerswerk neem je contact op met Jacqueline Pluis via bovenstaand nummer of per mail j.pluis@zuyderland.nl.

Je kunt ook een kijkje nemen op zuyderland.voorvrijwilligers.nl.

Comments are closed.